Πάρος: Πανηγυρικός εορτασμός του Αγ. Πνεύματος στην Αγ. Τριάδα Λευκών

21 Ιουνίου 2021 13:45

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Λευκών το πρωί της Δευτέρας 21 Ιουνίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Πνεύματος.

Σε κλίμα ευλάβεια και κατάνυξης παρουσία αρκετών πιστών, στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φ. Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, o Έπαρχος κ. Κ. Μπιζάς, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων του νησιού.

Τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, φέτος δεν πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγ. Τριάδας στα σοκάκια των Λευκών ως είθισται να γίνεται.

Ωστόσο, αρκετός κόσμος από ολόκληρη την Πάρο αλλά και επισκέπτες του νησιού, βρέθηκαν στις Λεύκες κατά το τριήμερο αυξάνοντας την κίνηση στο χωριό, ζωντανεύοντάς το ευχάριστα μετά από πολύ καιρό σιωπής. Προοίμιο της καλοκαιρινής ζωής έμοιαζαν τούτες οι μέρες για τις Λεύκες που τίμησαν με πανηγυρική λαμπρότητα τη σπουδαία χριστιανική γιορτή όπως κάθε χρόνο άλλωστε.

agnantio paros 21 745 250

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos