«Γεμάτο» τετραήμερο για τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων Σάββατο 26 – Κυριακή 27 – Δευτέρα 28 – Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

30 Ιουνίου 2021 19:35

Το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από κλήση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, τέσσερα μέλη της ομάδας μετέβησαν, με το διασωστικό σκάφος της ομάδας –CHIARA-, στη Σέριφο, προς αναζήτηση 70χρονου αλλοδαπού.

Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 08.00 το απόγευμα, αμέσως μόλις έφτασαν στο γειτονικό νησί, σε συνεργασία με το Αστυνομικό τμήμα, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο, το Δήμο Σερίφου και ντόπιους εθελοντές. Συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και επαναλήφθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας ως το μεσημέρι.

  Το απόγευμα της Κυριακής, μετά από κλήσεις του Δημάρχου Πάρου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων και του Προϊστάμενου της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Π.Ν. Αιγαίου, επέστρεψαν εσπευσμένα, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο νησί μας.

Κυριακή & Δευτέρα, 10 συνολικά μέλη επιχειρούσαν, στις περιοχές που υπήρχε ανάγκη.

Δόθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε μικροτραυματισμούς ενώ τη Δευτέρα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε, με το ασθενοφόρο της ομάδας, διακομιδή τραυματία, υπαλλήλου του Δήμου Πάρου, από το πεδίο της πυρκαγιάς, στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Το πρωί της Τρίτης, μέλη της ομάδας, με το ασθενοφόρο, παρέμειναν για μερικές ώρες σε σημεία που επιχειρούσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos