Πάρος: Νησίδα - «γρίφος» χωρίς επαρκή σήμανση στην Παροικία - Πρόκληση τροχαίου…

07 Ιουλίου 2021 18:34

Σε έναν πολυσύχναστο από πλευράς κίνησης δρόμο της Παροικίας, εκείνον του Δημοτικού Σταδίου που οδηγεί στη διασταύρωση με την κεντρική οδό από και προς Νάουσα, προκλήθηκε το πρωί

της Τετάρτης 7 Ιουλίου τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς παρά με λίγες μόνο υλικές ζημιές, όταν ενοικιαζόμενο δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση έγινε σε ένα σημείο επικίνδυνο, στο οποίο υπάρχει μια νησίδα – «γρίφος» που «συνοδεύεται» από ανεπαρκή σήμανση. Αποτέλεσμα είναι η σύγχυση των οδηγών όταν φτάνουν στο σημείο, γεγονός που καθιστά τη διέλευση προβληματική και επικίνδυνη.

Ειδικά κατά τους θερινούς μήνες που η κίνηση πυκνώνει και οι τουρίστες δεν γνωρίζουν όπως είναι φυσικό τα «δύσκολα» από οδηγικής πλευράς σημεία, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων σαν αυτό που συνέβη το πρωί της 7ης Ιουλίου το οποίο για καλή τύχη των εμπλεκομένων επέφερε μόνο μικρές υλικές ζημιές.

odiko diktyo paroikia nisida3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos