Πάρος – Φάνης Χριστοδούλου: Τροχαίο ατύχημα για τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα…

12 Ιουλίου 2021 17:37

Σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου ο πολιτογραφημένος «παριανός» παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου.

Το ατύχημα συνέβη στον περιφερειακό της Νάουσας όπου κατά πληροφορίες, ο «μπέμπης», προσπαθώντας πάνω στη μηχανή του να αποφύγει αυτοκίνητο, τραυματίστηκε σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις ευτυχώς ελαφρά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Πάρου έχοντας τις αισθήσεις του και εκεί διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι έφερε κατάγματα στον ώμο, στο χέρι, στο γόνατο καθώς και εξωτερικό τραύμα στο κεφάλι. Κρίθηκε ωστόσο αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας για τη διενέργεια περαιτέρω ιατρικών εξετάσεων.

Πράγματι, λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας, ένα αεροσκάφος C – 130 διακόμισε τον Φάνη Χριστοδούλου από την Πάρο στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και από εκεί ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει μέχρι στιγμής κάποια ανησυχία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos