Ξεπέρασαν τις 10.000 οι πολίτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι στην Πάρο! Πόσοι είναι στα νησιά των Κυκλάδων;

16 Ιουλίου 2021 20:37

Ο τουρισμός έχει ανοίξει, πολλοί από τους περιορισμούς έχουν αρθεί και βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά και στην αρχή, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, του τέταρτου κύματος της πανδημίας με το παραλλαγμένο και πολύ μεταδοτικό στέλεχος Δέλτα του ιού να προελαύνει και να αυξάνει τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα της νόσου Covid – 19 στη χώρα.

Όσον αφορά στα νησιά που δέχονται και τον κύριο όγκο του τουριστικού ρεύματος, η εμβολιαστική επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» προχωρά με ταχύ ρυθμό και ένα μεγάλο μέρος των νησιωτών σπεύδει να εμβολιαστεί προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό αλλά και να διασφαλίσει συνθήκες ομαλότητας στην τουριστική δραστηριότητα από την οποία εξαρτάται μεγάλο μέρος της τοπικής νησιωτικής οικονομίας.

Πόσοι όμως από τους Κυκλαδίτες έχουν εμβολιαστεί πλήρως; Πόσοι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί είχαν πραγματοποιηθεί στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουλίου;

Στην Π.Ε. Πάρου οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί μέχρι τις 14/7 είχαν ξεπεράσει τις 10.000! Συγκεκριμένα 10.326 πολίτες του νησιού έχουν πλήρως εμβολιαστεί είτε με το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson είτε με το εμβόλιο δύο δόσεων της εταιρείας Pfizer.

Στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων ανά Περιφερειακή Ενότητα η πρόοδος των ολοκληρωμένων εμβολιασμών μέχρι τις 14 Ιουλίου έχει ως εξής:

Π.Ε Θήρας 15.431 άτομα έχουν πλήρως εμβολιαστεί.

Π.Ε. Σύρου 13.240

Π.Ε. Νάξου 10.456

Π.Ε. Μήλου 8.073

Π.Ε. Μυκόνου 10.185

Π.Ε. Άνδρου 5.662

Π.Ε. Τήνου 5.251

Π.Ε. Κέας – Κύθνου 3.261

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos