Έκτακτη στελέχωση Α.Τ. Πάρου

17 Ιουλίου 2021 16:16

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από τον Διοικητή του Α.Τ. Πάρου κ. Κ. Μποζίκη, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψή της, σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, το Α.Τ. Πάρου, μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη ενισχύεται εκτάκτως –για μικρό χρονικό διάστημα-με επιπλέον δύναμη που ανέρχεται στους 6-7 Αστυνομικούς.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τηρώντας τις υποσχέσεις της, φροντίζει τόσο για την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την τήρηση της τάξης.

Ευχαριστούμε θερμά τους τρεις Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Γιάννη Βρούτση, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα για όλες τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί, από τον Μάϊο 2021 μέχρι σήμερα (μετά τις δύο επιστολές – αρ. πρωτ. 128/20.05.2021 & 131/02.07.2021 - που τους είχαμε αποστείλει ζητώντας την παρέμβασή τους προκειμένου να ενισχυθεί το Α.Τ. Πάρου).

Εμείς από την πλευρά μας ως Τοπική Οργάνωση δεν θα πάψουμε να ζητούμε και να διεκδικούμε τα αυτονόητα για τα νησιά μας. Είναι προφανής η ανάγκη να στελεχωθεί με επιπλέον προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου για να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού (τήρηση της τάξης, ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών, διενέργεια ελέγχων λόγω έκτακτων υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων ένεκα covid, μεταγωγές·όλα αυτά συνιστούν αυξημένη επαγρύπνηση με συνακόλουθο φόρτο εργασίας), πόσο μάλλον τώρα που η Πάρος μας αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης αλλά και αυξητικής πορείας των κρουσμάτων covid 19.

 ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας
Πάρου Αντιπάρου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos