Πάρος – Κορωνοϊός: Υπογράφηκε η σύμβαση για τη λειτουργία ξενοδοχείου καραντίνας 130 δωματίων στο νησί

20 Ιουλίου 2021 16:20

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού και ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται στην Πάρο η οποία μετατρέπεται εφεξής σε ξενοδοχείο καραντίνας στο νησί.

Το ξενοδοχείο καραντίνας διαθέτει 130 δωμάτια στα οποία θα φιλοξενούνται, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, επισκέπτες της Πάρου οι οποίοι έχουν διαγνωστεί θετικοί στη νόσο Covid – 19.

H εν λόγω σύμβαση λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2021 και το κόστος της αποζημίωσης για τη μίσθωση από το Υπουργείο θα είναι 15 ευρώ ανά δωμάτιο την ημέρα όταν το δωμάτιο μένει κενό, και 45 ευρώ/ημέρα όταν το δωμάτιο φιλοξενεί κρούσματα.

Μάλιστα, ο δικαιούχος θα λάβει σε διάστημα 30 ημερών προκαταβολή ίση με το ποσό που αντιστοιχεί στη μίσθωση του συνόλου των δωματίων επί του κόστους μίσθωσης κενού δωματίου, δηλαδή 15 ευρώ/δωμάτιο για ολόκληρο το διάστημα της μίσθωσης, δηλαδή μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2021.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos