Άρθρο Γιώργου Μανίκα για την πολιτική επικαιρότητα στην Πάρο τις μέρες του κορωνοϊού

21 Ιουλίου 2021 20:43

Διαβάζοντας κανείς τα τοπικά ηλεκτρονικά Μέσα μπορεί να απολαύσει το μέγεθος της αντίφασης.

Και εξηγούμαι : Διαμαρτύρεται - και δικαίως - ο ένας για τα άδικα δημοσιεύματα αθηναϊκών Μέσων σε βάρος του νησιού που παρουσιάζουν μια ζοφερή εικόνα και την ίδια στιγμή ένας άλλος φροντίζει κάθε μέρα να βγάζει τα άπλυτα στη φόρα λες και τίποτα σωστό δεν συμβαίνει στον τόπο μας.

Το παράδοξο είναι ότι κοινός παρονομαστών των κατά τα άλλα αντίθετων δημοσιευμάτων είναι ο Δήμαρχος. ο ένας τον κατηγορεί γιατί δεν υπερασπίζεται το νησί απέναντι σε όσους το συκοφαντούν και ο άλλος γιατί δεν κάνει τίποτα να διορθώσει τα στραβά που οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι αναδεικνύουν!! " Ω τι κόσμος μπαμπά" που λέει και ένα παλιό τραγούδι. Και μάλιστα ένας κόσμος που ξυπνάει και κοιμάται επιλέγοντας ότι στραβό συμβαίνει νομίζοντας ότι έτσι κάνει πολιτική. Μόνο που αυτή η πολιτική βλάπτει τον ίδιο τον τόπο και όχι την τοπική του εξουσία.

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί δεν θέλω να συνεισφέρω στην εσωστρέφεια που "θρέφει" πολλούς εδώ. Καιρός όμως είναι να σταματήσουμε να πυροβολάμε τα πόδια μας.

Γιώργος Μανίκας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos