Πάρος – Φάνης Χριστοδούλου: Όλα καλά για τον «μπέμπη»!

22 Ιουλίου 2021 20:41

Επιτυχημένο διπλό χειρουργείο μετά το τροχαίο στην Νάουσα.

Ήταν Δευτέρα 12 Ιουλίου όταν ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου που διαμένει μόνιμα στην Πάρο, τραυματίστηκε με τη μηχανή του προσπαθώντας να αποφύγει αυτοκίνητο στον περιφερειακό της Νάουσας και διακομίστηκε εσπευσμένα με C – 130 στην Αθήνα φέροντας τραύματα που έχρηζαν προληπτικών νοσοκομειακών ιατρικών εξετάσεων.

Τα νέα ωστόσο για την «περιπέτεια» υγείας του «μπέμπη» είναι ευχάριστα. Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη διπλή χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των κακώσεων που του προκάλεσε το τροχαίο στον ώμο και στο δεξιό μηρό.

Σήμερα κιόλας μια μέρα μετά το χειρουργείο στάθηκε όρθιος και πάλι κάνοντας τα πρώτα του βήματα, ενώ απομένουν φυσικοθεραπείες και κινησιοθεραπεία σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς που τον παρακολουθούν, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως και να επιστρέψει γερός και δυνατός, στο τέλος της άλλης εβδομάδας περίπου, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, στην αγαπημένη του Πάρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos