Πάρος: «Βουλιάζει» από κόσμο το νησί! Το αδιαχώρητο στο λιμάνι, ατέλειωτες ουρές στα ταξί και στο ΚΤΕΛ…

22 Ιουλίου 2021 21:42

Δέκα μέρες απομένουν για τον Αύγουστο κι όμως η κίνηση στην Πάρο είναι Αυγουστιάτικη!

Το νησί «βουλιάζει» από κόσμο και αυτό είναι εμφανές παντού, στις παραλίες, στα σοκάκια, στους δρόμους, στην Παροικία, στη Νάουσα αλλά και στα χωριά. Κι αυτό συμβαίνει χωρίς ακόμα οι παραδοσιακοί παραθεριστές του Αυγούστου να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, δηλαδή πριν ακόμα το μαζικό τουριστικό ρεύμα του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού να έχει κορυφωθεί!

«Βαρόμετρο» της μεγάλης κοσμοπλημμύρας στο νησί που σφύζει από ζωή αυτή την εποχή, είναι το αδιαχώρητο που επικρατεί στο λιμάνι. «Καραβιές» πάνε κι έρχονται με την θαλάσσια «είσοδο» της Πάρου να «πνίγεται» από κόσμο καθημερινά.

Ενδεικτικό της τεράστιας κίνησης είναι οι ατέλειωτες ουρές που σχηματίζονται στην πιάτσα των ταξί αλλά και στο ΚΤΕΛ. Ουρές, ειδικά στα ΚΤΕΛ που φθάνουν σε μήκος τα 150 μέτρα και όχι με τους τουρίστες να περιμένουν ένας – ένας αλλά ολόκληρες παρέες να «παρατάσσονται» ο ένας πλάι στον άλλο, περιμένοντας «στωικά» την επιβίβασή τους στα λεωφορεία. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

paros ktel 01

paros ktel 03

paros ktel 04

paros ktel 05

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos