DECK PAROS: Το κορυφαίο Bar – Restaurant του νησιού βρίσκεται στη Νάουσα! Υψηλή αισθητική και γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του chef Γιάννη Λουκάκου

30 Ιουλίου 2021 17:56

Στην είσοδο της Νάουσας σε προνομιακή θέση πάνω στη θάλασσα, ένα πρώην εγκαταλελειμμένο Ξενία διαμορφώθηκε με πολύ μεράκι σε κτίριο υψηλής αισθητικής από τον επιχειρηματία και Πολιτικό Μηχανικό Θανάση Κατρή:

Πέτρα και μάρμαρο, εμφανές σκυρόδεμα, ξύλο και μέταλλο, φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακατασκευή του παλαιού κτίσματος, συνθέτουν ένα άρτιο και αισθητικό αποτέλεσμα, ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών γαστρονομικού εστιατορίου.

deck05

deck04

Το DECK Paros λειτουργεί στην υπερυψωμένη βεράντα με θέα στον κόλπο, στο ξύλινο deck πάνω από τη θάλασσα και στο μεγάλο αύλειο χώρο του εξωτερικού καμπύλου μπαρ απευθείας πάνω από τα βράχια της θάλασσας. Οι ανοιγόμενες οροφές μετατρέπουν τους εσωτερικούς χώρους σε αίθρια, σε συνδυασμό με τα μεγάλα ανοίγματα ανάμεσα στους πέτρινους τοίχους αποκαλύπτουν συγχρόνως τη θέα της θάλασσας και του ουρανού, δηµιουργώντας µεγάλα "κάδρα τοπίων" για τον επισκέπτη και ιδανική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη γαστρονομική απόλαυση.

deck02

deck02

 Με πορεία που ξεκινά από την εστιατορική σκηνή της Νέας Υόρκης, για να απογειωθεί στο εγχώριο γαστρονομικό τοπίο, ο chef Γιάννης Λουκάκος δημιουργεί το μενού του Deck Paros με τη πρωτοποριακή του αντίληψη και την καινοτόμα προσέγγιση της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Με μια εκπλεπτυσμένη προσέγγιση στη δημιουργική του φιλοσοφία, το μενού του Deck bar restaurant τιμά τον γαστρονομικό πλούτο της Μεσογείου.

Τα ψάρια και τα θαλασσινά πρωταγωνιστούν βάζοντας γεύση στο αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό και τα τοπικά υλικά τιμώνται, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα τον Κυκλάδων, που παραμένει παρών αλλά ανανεώνεται αποκτώντας ένα κοσμοπολίτικο γευστικό εύρος.

deck06

deck07

Ελαφριά καλοκαιρινά πιάτα που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του νησιού όπως Αρωματική σούπα αστακού, Carpaccio από Λαβράκι με αχινό και κρέμα ταραμά, Σπαγγέτι Neri σαν Caccio e Pepe με μελάνι, καλοκαιρινή τρούφα και κρόκο αυγού confit, Tartare Τόνου με καρπούζι, Δροσερές Σαλάτες όπως Γαρίδες με Μάνγκο με κρέμα αβοκάντο ή Παντζάρι & Burrata με βινεγκρέτ βατόμουρο και granola.

deck09

deck08

Για τους πιο κλασσικούς σερβίρονται πιάτα «πειραγμένης ελληνικής κουζίνας» όπως Μουσακάς με αρωματική σάλτσα από μοσχαρίσιο κιμά, ψητή μελιτζάνα, τραγανές πατάτες "άχυρο" ή εξαιρετικό Ντολμαδάκι" Μυδοπίλαφο με ρύζι sushi και μύδια tempura , Αρνί & Πλιγούρι γλασαρισμένο στους χυμούς του, αρωματικό δυόσμο και πολλά άλλα…

 Όλα τα πιάτα συνοδεύονται από μια δυνατή λίστα από κρασιά του ελληνικού αμπελώνα αλλά και από διαλεγμένες διεθνείς ετικέτες.
Τέλος το γευστικό αυτό ταξίδι συνοδεύεται από μουσική αρμονικά δεμένη με το περιβάλλον παρέχοντας πραγματική χαλάρωση και αναψυχή.

deck10

Με την πάροδο της ώρας η ένταση και οι ρυθμοί αυξάνονται σταδιακά οδηγώντας τον επισκέπτη στην εξωτερική καμπυλόγραμμη δυνατή μπάρα με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς cocktails όπως το δροσερό Cox Margarita με ανανά και βανίλια με μια πινελιά γλυκάνισου ή Spicy Mia, ελαφρώς πικάντικο Wyborowa, φρούτα του πάθους, curry, chilly, ή Biancoverde Parola φρέσκια και βοτανική έκρηξη, τραγανή με Beefeater, Charteuse, Cocchi Americano, Skinos, Green Apple, Kitron σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα μέχρι προχωρημένης ώρας.

deck 012

Η εξαιρετική cocktail list έχει επιμεληθεί από τον Κωνσταντίνο Θεοδωρακόπουλο, συνιδρυτή της συμβουλευτικής εταιρείας Bart, bartender και bar manager σε βραβευμένα bars στην Ελλάδα και το Λονδίνο

deck011

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos