Πάρος όπως… Ομόνοια! Οι πρώτες απίστευτες εικόνες της «απόβασης» παραθεριστών και οχημάτων στο νησί

31 Ιουλίου 2021 14:03

Βράδυ Παρασκευής 30 Ιουλίου, και στο λιμάνι της Πάρου καταπλέει από Πειραιά το πρώτο ασφυκτικά γεμάτο πλοίο με τους αδειούχους του Αυγούστου το Blue Star Patmos.

Με αυτή την «καραβιά» ξεχύνονται στην «είσοδο» του νησιού χιλιάδες άνθρωποι αλλά και πολλές εκατοντάδες οχήματα τα οποία δημιουργούν τη στιγμή της αποβίβασής τους πραγματικό κομφούζιο!

Ανθρωπομάνι, αυτοκίνητα και δίκυκλα, επιχειρώντας να βγουν από το χώρο του λιμανιού κολλούν στην κίνηση και ακινητοποιούνται. Σχηματίζοντας ατέλειωτες ουρές τριών και τεσσάρων οχημάτων στη σειρά, πέφτουν σε…traffic jam με τις μηχανές και τα φώτα αναμμένα, σε μια εικόνα που θυμίζει περισσότερο σφύζουσα μεγάλη πόλη παρά νησί!

Μαζική είναι όπως αναμενόταν η έξοδος του Αυγούστου, με τους πρώτους παραθεριστές του μήνα να μην περιμένουν ούτε μια μέρα για τις διακοπές τους, αλλά να εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες τα αστικά κέντρα πριν καν ο μήνας μπει!

limani kinissi12

limani kinissi13

limani kinissi14

limani kinissi15

limani kinissi17

limani kinissi18

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos