Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου > προτίθεται να προσλάβει νοσηλευτικό προσωπικό για τις ανάγκες της μονάδας

03 Αυγούστου 2021 14:07

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου <<Παναγία Εκατονταπυλιανή>> προτίθεται να προσλάβει νοσηλευτικό  προσωπικό για τις ανάγκες της μονάδας.

Τηλ. επικοινωνίας : 22840 24739

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μια σύντομη περιγραφή του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου
:

<< Η Πάρος από τον Αύγουστο του 2006 έχει αποκτήσει μια ζεστή αγκαλιά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, έχει αποκτήσει τη δική της Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Μ.Κ.

Έργο ιδιαίτερα σημαντικό για τον τόπο που υλοποιήθηκε με την αρωγή της τοπικής εκκλησίας και τη συνδρομή όλων όσων προσέφεραν το περίσσευμα της αγάπης τους.

Η Μονάδα, με δυναμικότητα είκοσι μία κλίνες αρχικά και σαράντα κλίνες με την πρόσφατη ανανέωση της άδειας λειτουργία του, εξασφαλίζει στους φιλοξενούμενους υγιεινή διαμονή, ασφαλή και άνετη διαβίωση, συνεχή φροντίδα τόσο για την ατομική καθαριότητα των ιδίων όσο και των χώρων της, τακτική ιατρική παρακολούθηση, κατάλληλη ιατροφαρμακευτική βοήθεια και πρόσκαιρη νοσηλεία.

Επιπλέον παρέχει δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης και αυτοπροστασίας με τη λήψη κατάλληλων μέτρων διευκόλυνσης των περιθαλπόμενων (χειρολαβές, χειρολισθήρες, απλά και ειδικά μπαστούνια κ.λ.π.), παρέχει προσφορά και διευκόλυνση απασχόλησης, ψυχαγωγία, ψυχολογική βοήθεια, ανάλογα με την ηλικία, κατάσταση και περίπτωση του ηλικιωμένου.

Τέλος, είναι δυνατή από τους περιθαλπόμενους η άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων και η συμμετοχή στη λατρευτική ζωή της εκκλησίας (υπάρχει ναός εντός του Ιδρύματος), σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κ.τ.λ. εφόσον η κατάστασή τους το επιτρέπει.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιδρύματος και όλοι όσοι εργάζονται εθελοντικά διασφαλίζουν τον οφειλόμενο στην ανθρώπινη αξία σεβασμό και ενδιαφέρον, ανεξαρτήτως της σωματικής ή πνευματικής κατάστασης του περιθαλπόμενου.

Βέβαια το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα από τον Μάρτιο του 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, έχουν ανασταλεί οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα επισκεπτήρια και οι λοιπές δραστηριότητες.

Αυτή την περίοδο τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα των αρμόδιων υπουργείων σχετικά με την πανδημία του covid 19.

Ελπίζουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφού επιδείξουμε την απαιτούμενη υπευθυνότητα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Όσοι συμπατριώτες μας γνωρίζουν κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιον νοσηλευτή που επιθυμεί να εργαστεί στην παραπάνω μονάδα σας παρακαλούμε να τους ενημερώσετε >>.

Κων/νος Ν. Μπιζάς
Μέλος Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos