Vammos Luxury Apartments: Πολυτελή διαμερίσματα – όνειρο για χαλαρωτικές διακοπές ανέσεων στη Νάουσα Πάρου!

09 Αυγούστου 2021 20:17

Όταν η πολυτέλεια και η άνεση «παντρεύονται» με τη χαλάρωση μέσα σε ένα ειδυλλιακά ήρεμο περιβάλλον και όλα αυτά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα της Πάρου, τότε μιλάμε για την απόλυτη εμπειρία διαμονής στις διακοπές!

Γιατί πραγματικά απόλυτη είναι η εμπειρία διαμονής που προσφέρει το οικογενειακής φιλοξενίας και οικειότητας συγκρότημα των 7 υπέροχων διαμερισμάτων Vammos Luxury Apartments!

Διαθέτει πισίνα και pool bar, απέχει μόλις 90 μ. από το Μουσείο Οίνου της Νάουσας, 900 μέτρα από το κέντρο της Νάουσας και το Ενετικό Κάστρο, 700 μέτρα από την όμορφη παραλία Αγ. Ανάργυροι, 1,2 χλμ. από την μαγευτική παραλία Πιπέρι και μόλις 4 χλμ. από τη Santa Maria που αποτελεί μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Πάρου.

v.ammos apartments2

Απολαύστε τις διακοπές σας στο Vammos Luxury Apartments και αφεθείτε στις ανέσεις των πανέμορφων ευρύχωρων διαμερισμάτων του - 65τ.μ ή 55 τ.μ, δίχωρα τετράκλινα, μονόχωρα τρίκλινα, ή τρίχωρο τετράκλινο - που διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, σίδερο, σιδερώστρα και απλώστρα, μπαλκόνι με τζακούζι, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν πρόσβαση σε wi – fi internet, δωρεάν χώρο στάθμευσης και μοναδική πρόσβαση ή θέα στην πισίνα αλλά και θέα στη θάλασσα.

v.ammos apartments4

Το συγκρότημα απέχει μόλις 4 χλμ. από την παραλία του Αμπελά στο ένα άκρο της οποίας βρίσκεται το all day café - εστιατόριο «V. Ammos» της ίδιας διεύθυνσης με τα λαχταριστά, ολόφρεσκα εδέσματα που μπορείτε να απολαύσετε κάτω από αιωνόβιους κέδρους! Με ειδυλλιακή, μαγευτική θέα στη θάλασσα, το εξαιρετικό «V. Ammos» προσφέρει έκπτωση 10% στους φιλοξενούμενους του Vammos Luxury Apartments.

v.ammos apartments3

Το Vammos Luxury Apartments ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, βρίσκεται πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείων καθώς και σε σουπερμάρκετ και φούρνο. Αποτελεί ιδεώδη επιλογή μιας ονειρεμένης διαμονής που προσφέρει ευκολίες και ανέσεις μοναδικές, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ομορφιάς και χαλάρωσης, φιλοξενίας και ευγένειας στην Νάουσα της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos