Πάρος: Τα πλοία της μεγάλης φυγής! Το αδιαχώρητο στο λιμάνι – Πρωτοφανείς εικόνες… (Βίντεο)

21 Αυγούστου 2021 22:23

Σάββατο απόγευμα 21 Αυγούστου και στο λιμάνι της Πάρου οι εικόνες είναι πρωτοφανείς. Επικρατεί το αδιαχώρητο από τον πολύ κόσμο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζικότατα για το κλεινόν άστυ, μετά τις διακοπές του στο νησί.

Τα στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται επί ποδός στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού για τη διαχείριση της κίνησης, ενώ ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν πραγματοποιηθεί στην Παροικία προκειμένου να διευθετηθούν συνθήκες ομαλότητας και ευταξίας.

Το κύμα αναχώρησης των παραθεριστών από την Πάρο είναι τεράστιο και ενδεικτικό του μεγέθους του είναι οι ουρές που σχηματίζουν τα οχήματα λίγο πριν επιβιβαστούν στα πλοία της μεγάλης φυγής. Τριπλή είναι η σειρά των αυτοκινήτων στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, η ουρά Ι.Χ. φτάνει μέχρι το καρνάγιο στο Βίντζι το οποία έχει μετατραπεί κι αυτό σε parking, ενώ ολόκληρος ο χώρος στο παλιό και νέο λιμάνι είναι ασφυκτικά γεμάτος από οχήματα.

Χαρακτηριστικό της πρωτοφανούς κίνησης είναι οι μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην άφιξη των πλοίων προς Πειραιά, τα οποία φτάνουν στο λιμάνι της Πάρου ακόμη και με δυόμισι ώρες καθυστέρηση!

High Speed, Αριάδνη, Blue Star Delos, και Speedrunner, είναι τα συμβατικά και ταχύπλοα πλοία που είναι προγραμματισμένο καταπλεύσουν, για να αναχωρήσουν από το νησί ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο και οχήματα. 60 Ι.Χ. αναμένεται να επιβιβαστούν στο High Speed, 260 Ι.Χ. και 12 φορτηγά στο Αριάδνη, 160 Ι.Χ. στο Speedrunner και 120 Ι.Χ. πρόκειται να επιβιβαστούν στο Blue Star Delos.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos