Πάρος: Αρχές Οκτώβρη σαν… μικρό καλοκαιράκι στο νησί! – Αισθητή η κίνηση στο λιμάνι

05 Οκτωβρίου 2021 18:38

Μπήκε κι ο δεύτερος φθινοπωρινός μήνας, ο Οκτώβριος, αλλά η ζωή στην Πάρο μοιάζει με… μικρό καλοκαιράκι μέσα στο φθινόπωρο!

Αισθητή είναι η κίνηση παντού, ειδικά στο λιμάνι, το «βαρόμετρο» των αφιξοαναχωρήσεων. Πλήθος κόσμου καθημερινά αποβιβάζεται στο νησί ή αναχωρεί, κάνοντας την εποχή να μοιάζει περισσότερο με «προέκταση» του φετινού καλοκαιριού.

Και μάλλον έτσι φαίνεται να είναι. Γιατί την κοσμοπλημμύρα της θερινής σεζόν του 2021, δείχνει να τη διαδέχεται μια ζωηρή από πλευράς κίνησης περίοδος, καταδεικνύοντας ότι όσο περνούν τα χρόνια, η δημοφιλής Πάρος «επεκτείνει» την παραθεριστική σεζόν και πέρα από την περίοδο τουριστικής αιχμής που ταυτίζεται με το καλοκαίρι.

Η ηλιοφάνεια, η ηρεμία της εποχής και οι γενικότερα καλές καιρικές συνθήκες, ευνοούν τις φθινοπωρινές τουριστικές επισκέψεις στο νησί δίνοντάς του πνοή και τονώνοντας την τοπική οικονομία σε μια εποχή που τα μαζικά τουριστικά ρεύματα έχουν αποχωρήσει.

limani2 paros 05 10 21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos