Πάρος: Εμπλοκή του διαβόητου βαρυποινίτη Παλαιοκώστα στη δολοφονία του ταξιτζή Δημήτρη Μίχα ερευνά η Αστυνομία

08 Οκτωβρίου 2021 18:19

Ήταν πρωί της 10ης Αυγούστου 2012, όταν ο άτυχος οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες τεσσάρων ληστών που είχαν εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Νάουσας.

Ο δολοφονηθείς 53χρονος, στην προσπάθειά του να αποτρέψει τη διαφυγή των κακοποιών και να τους ακινητοποιήσει, είχε δεχτεί τέσσερις σφαίρες αφήνοντας ακαριαία την τελευταία του πνοή συγκλονίζοντας με την πράξη αυτοθυσίας του το πανελλήνιο.

Σήμερα, 9 χρόνια μετά και σύμφωνα με την εκπομπή Live news η υπόθεση έρχεται πάλι στο προσκήνιο καθώς οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανή σχέση του διαβόητου βαρυποινίτη Νίκου Παλαιοκώστα με τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα.

Καθώς είναι γνωστή η σχέση ποινικών με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και δεδομένου ότι η ληστεία της τράπεζας στη Νάουσα είχε σχέση με την τρομοκρατία, οι Αρχές στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν για την εξιχνίαση δολοφονιών, στρέφουν την προσοχή τους και στην εν ψυχρώ δολοφονία Μίχα εξετάζοντας εάν ο Παλαιοκώστας είχε εμπλοκή σε αυτήν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos