Σύμπτυξη τμημάτων Α' Γυμνασίου Πάρου

15 Οκτωβρίου 2021 18:16

Σήμερα 15 Οκτωβρίου 2021, πληροφορηθήκαμε με το α.π. 786/15.10.21 έγγραφο του Γυμνασίου Πάρου, ότι ζητήθηκε από την ΔΔΕ Κυκλάδων η σύμπτυξη των τμημάτων στην Α' Γυμνασίου Πάρου από πέντε σε τέσσερα.

Σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο σήμερα είναι εγγεγραμμένοι στην Α' Γυμνασίου 104 μαθητές και κατανέμονται σε 5 τμήματα των 20 έως 22 μαθητών.
Θεωρούμε ότι εφόσον υλοποιηθεί η απόφαση της σύμπτυξης των τμημάτων θα δυσχεράνει το εκπαιδευτικό έργων καθηγητών και μαθητών ενώ συγχρόνως δεν θα μπορούν να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις υπάρχουσες αίθουσες των 30 τ.μ.
Σας παρακαλούμε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Γυμνασίου Πάρου.

Με εκτίμηση,
Ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου
Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

ΘΕΜΑ: «Σύμπτυξη τμημάτων Α’ Γυμνασίου»

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένοι στην Α’ Γυμνασίου 104 μαθητές (στοιχεία myschool) και κατανέμονται σε 5 τμήματα των 20 έως 22 μαθητών. Επίσης φοιτά και μία επιπλέον αλλοδαπή μαθήτρια για την οποία δεν έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή της (εκκρεμούν οι επίσημες μεταφράσεις των δικαιολογητικών). Από την ΔΔΕ Κυκλάδων μας ενημέρωσαν ότι μέχρι σήμερα 15/10/2021 θα πρέπει να συμπτύξουμε τα τμήματα από 5 σε 4. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα τμήματα θα είναι δυναμικότητας 26-27 μαθητών και θα αποκλείει για το υπόλοιπο του σχολικού έτους κάποιον που θα εγκατασταθεί στην Παροικία (αρκετά σύνηθες τα τελευταία χρόνια με την οικονομική ανάπτυξη στο νησί) με παιδί στην Α’ Γυμνασίου να το εγγράψει στο σχολείο μας (μοναδικό στην πόλη).

Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες.

Πάρος 15/10/2021

ΠΡΟΣ: 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ
2. Αντιδήμαρχο κ. Δώρα Σαρρή
3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ
ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Κοιν: Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων
Γυμνασίου Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos