Γραφείο Κτηματογράφησης PAROS AREΑ: Ελάτε να δηλώσουμε σωστά, οικονομικά και υπεύθυνα την περιουσία σας !

21 Οκτωβρίου 2021 16:31

Μπορούμε να διεκπεραιώσουμε για σας ό,τι σχετίζεται σχετικά με τη δήλωση των ακινήτων σας στο εθνικό κτηματολόγιο.

Πιο συγκεκριμένα:

Το Εθνικό Κτηματολόγιο έχει ξεκινήσει και για το νομό Κυκλάδων. Όποιος ιδιοκτήτης επιθυμεί μπορεί να υποβάλλει τη σχετική Δήλωση του Ν.2308/1995 για τα ακίνητά του, είτε επί τόπου στο Γραφείο Κτηματογράφησης του είτε ηλεκτρονικά.

Το γραφείο μας υποστηρίζει την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσής σας, παρόλα αυτά μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και όποιον επιθυμεί να μεταβεί αυτοπροσώπως στο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Μπορείτε να κάνετε δήλωση κτηματολογίου με τους παρακάτω τρόπους:

• Τηλεφωνικά

Καλώντας μας στα παρακάτω τηλέφωνα μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες υποβολής, για τα απαιτούμενα έγγραφα καθώς και για το συνολικό κόστος της διαδικασίας.

Τηλέφωνο : 2284 0 26570/ 698 2772746.

• Ηλεκτρονικά - E–mail

Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω email. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε μάλιστα να μας αποστείλετε όλα τα έγγραφα σαρωμένα και να υποβάλλουμε ηλεκτρονικά τη δήλωσή σας χωρίς τη φυσική σας παρουσία.
E–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι μηχανικοί του γραφείου μας αναλαμβάνουν την άμεση διεκπεραίωση του φακέλου σας στο Εθνικό Κτηματολόγιο προκειμένου να δηλώσετε το ακίνητό σας ΕΓΚΑΙΡΑ & ΟΡΘΑ και να αποφύγετε το υψηλό κόστος για μελλοντικές διορθώσεις και δικαστικές διεκδικήσεις.

ktimatologio01

Ηλεκτρονική ή Έντυπη Δήλωση;

Η ηλεκτρονική δήλωση γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Κτηματολογίου.
Είμαστε θερμοί υποστηρικτές της ηλεκτρονικής δήλωσης για μια σειρά από λόγους με τον πιο βασικό ότι δεν απαιτείται η μετάβασή μας σε κανένα Γραφείο Κτηματογράφησης

Γίνεται άμεσα μέσω υπολογιστή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεστε, για όσα ακίνητα έχετε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, μπορείτε να υποβάλετε τη δήλωσή σας ηλεκτρονικά μέσω του γραφείου μας:
• Ανεξάρτητα από το ωράριο λειτουργίας του Γραφείου Κτηματογράφησης
• Χωρίς να περιμένετε σε ουρές για να εξυπηρετηθείτε.
• Χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε ξανά το Γραφείο Κτηματογράφησης για τυχόν εκκρεμότητες.
• Όλα τα έγγραφα (συμβόλαια, τοπογραφικά) σαρώνονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά διασφαλίζοντας διαφάνεια κατά την υποβολή τους. Κανένα έγγραφο χαμένο, κανένα τοπογραφικό κατεστραμμένο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας το οποίο βρίσκεται στα Λιβάδια Παροικίας Πάρου, εμπορικό Φοίνικες ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα εξής τηλέφωνα:

Σταθερό : 22840 26570

Κινητό :      6982772746

Με εκτίμηση

Ευάγγελος Πέντζας, Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. MSc

Άγγελος Βασιλάς, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc

Λάμπρος Αυδής, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

paros area 03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos