Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

27 Οκτωβρίου 2021 15:40

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα1ο: Αίτηση τροποποίησης Τεχνικού Δελτίου του έργου «Σύνδεση δικτύου ύδρευσης Αγ. Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου», λόγω μερικής τροποποίησης φυσικού αντικειμένου του 1ου υποέργου με τίτλο «Σύνδεση δικτύου ύδρευσης Αγ. Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης», προς την ΕΥΔΕ του ΥΠΕΣ.

Θέμα2ο: Έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια σύνθετου αποφρακτικού οχήματος».

Θέμα3ο: Ορισμός επιτροπής διερεύνησης τιμών για καθορισμό αξίας αποζημίωσης σε περιπτώσεις δουλείας χρήσης ή διέλευσης τμήματος ιδιωτικής έκτασης για τις ανάγκες έργων της ΔΕΥΑΠ.

Θέμα4ο: Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πάρου, ΔΕΥΑΠ, WWF και Medina.

Θέμα5ο: Αίτηση Υπαλλήλου για χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών.

Θέμα6ο: Θέματα – αιτήσεις καταναλωτών.

 

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

 Πούλιος Γεώργιος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos