Πάρος: Φετινή «αυλαία» κρουαζιέρας με ένα κρουαζιερόπλοιο γεμάτο ποδηλάτες!

27 Οκτωβρίου 2021 18:41

Η «αυλαία» των φετινών αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο νησί της Πάρου, έπεσε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου με τον κατάπλου στην Παροικία του εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου «La Belle de l΄Adriatique».

Το συγκεκριμένο πλοίο που ανήκει στην εταιρεία Croisieurope έχει μήκος 110 μ., πλάτος 12,8 μ., διαθέτει 4 καταστρώματα και αποτελεί το τελευταίο για την φετινή σεζόν κρουαζιερόπλοιο που «πιάνει» Πάρο. Ναυλωμένο σε αυτή την κρουαζιέρα από ποδηλάτες, κυρίως Ευρωπαίους, μετέφερε 193 άτομα τα οποία αποβιβάστηκαν για περιηγητική ποδηλατάδα στο νησί!

Κάνοντας απολογισμό για τη σεζόν που εκπνέει, θα υποστήριζε κανείς ότι παρά τη συγκυρία της πανδημίας, ο τουρισμός κρουαζιέρας είχε ανοδική δυναμική στην Πάρο καθώς το νησί ήταν σταθμός για αρκετά κρουαζιερόπλοια.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το νησί ανεβαίνει συνεχώς σε ζήτηση ως προορισμός για το συγκεκριμένο είδος θαλάσσιας αναψυχής, η επόμενη χρονιά αναμένεται να είναι καλύτερη, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι γενικότερες συνθήκες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos