Κυκλάδες – Πάρος: Άνοιξε η πλατφόρμα για την αναμνηστική δόση όσων εμβολιάστηκαν με εμβόλιο Johnson & Johnson

05 Νοεμβρίου 2021 21:15

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου άνοιξε η πλατφόρμα ώστε να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν με την αναμνηστική δόση, όσοι πολίτες είχαν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson.

Σημειώνεται ότι η αναμνηστική δόση μπορεί να γίνει όταν παρέλθει το διάστημα δύο μηνών για όσους είχαν κάνει το παραπάνω μονοδοσικό εμβόλιο.

Οι πολίτες της Πάρου μπορούν να επιλέξουν είτε να κάνουν ξανά εμβόλιο Johnson & Johnson είτε το εμβόλιο της εταιρείας Phizer.

Οι πολίτες που πληρούν τα κριτήρια για τρίτη δόση θα λαμβάνουν υπενθυμιστικό SMS ότι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους.

emvolio 3h fosi

Τρίτη δόση: Βήμα - βήμα πώς να κλείσετε ραντεβού
Εφόσον οι πολίτες έχουν ελέγξει τη δυνατότητα εμβολιασμού την τρέχουσα περίοδο, ακολουθούν το σύνδεσμο (emvolio.gov.gr/app) στον οποίο τους παραπέμπει η πλατφόρμα, για να προγραμματίσουν το ραντεβού.

Οι πολίτες συνδέονται στην πλατφόρμα κάνοντας χρήση των κωδικών TAXISNET.
Αφού συνδεθούν επιτυχώς, οι πολίτες επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία τους είναι ορθά.
Οι πολίτες μπορούν να προχωρήσουν σε προσθήκες/διορθώσεις.
Στη συνέχεια, προγραμματίζουν το επαναληπτικό ραντεβού (επιλέγουν το εμβολιαστικό κέντρο, την ημερομηνία και την ώρα του εμβολιασμού).
Τέλος, αποθηκεύουν/εκτυπώνουν τα στοιχεία του ραντεβού και του QR code.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos