Εκλογές στην ΑΕ Πάρου στις 28/11 και αρχή της νέας εποχής του Παριανού ποδοσφαίρου!

11 Νοεμβρίου 2021 13:06

Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια όταν πρωτοέγινε γνωστή η πρωτοβουλία του Βαζαίου Πετρόπουλου της Πάρου για τη συνένωση των ομάδων της Πάρου.

Η ιδέα βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στις τάξεις των Παριανών φιλάθλων, καθώς διαφαινόταν η δυνατότητα για επαναπροσδιορισμό των στόχων και για δημιουργία προσδοκιών και κινήτρου στους ντόπιους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να σταματήσει η ρουτίνα της απλής συμμετοχής στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και να διεκδικηθούν διακρίσεις και τίτλοι.

Η πορεία των διαδικασιών δεν ήταν εύκολη. Για να φτάσουμε σήμερα να περιμένουμε τις εκλογές και να ξεκαθαρίσει οριστικά ο δρόμος και ο τρόπος που θα οδηγήσει στη νέα εποχή, χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν μία σειρά από ζητήματα πρακτικά και όχι μόνο. Ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε εξ’ αιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας. Όμως η σημερινή κατάσταση, λειτουργία και εικόνα του νέου οργανισμού μετά από το δύσκολο αυτό χρονικό διάστημα, έπεισε τους περισσότερους ότι υπάρχει δυναμική και ότι αυτά που είχαν εξαγγελθεί τηρήθηκαν. Και πρώτοι από όλους οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μετά την πολύμηνη αποχή κρατούν ζωντανή τη διάθεση και την όρεξη τους.

Στην αναμονή λοιπόν για τις εκλογές με την ελπίδα το Δ.Σ να πλαισιωθεί από περισσότερους Παριανούς που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Θα ήταν και μία μεγάλη ηθική ικανοποίηση για τον κ. Β. Πετρόπουλο και τους κ.κ Τσιγώνια, Τριπολιτσιώτη, Σιφναίο, Μπόνη, Παντελαίο, Καρποδίνη και Πετρόπουλο για τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβάλλει μέχρι τώρα σαν προσωρινή διοικούσα επιτροπή και οδηγούν τον σύλλογο στις εκλογές έχοντας καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Παριανών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos