Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

08 Δεκεμβρίου 2021 15:58

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από

τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Δευτέρα 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα1ο: Καθιέρωση εξαιρέσεων από την πενθήμερη εργασία και καθορισμός 24ωρης λειτουργίας υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου - Υπερωριακή απασχόληση προσωπικού.

Θέμα2ο: Ορισμός Ορκωτών Λογιστών για τον έλεγχο της χρήσης 2021.

Θέμα3ο: Έγκριση αγοράς καρτών SIM με δεδομένα και με μηνύματα για χρήση της στο σύστημα Τηλεελέγχου.

Θέμα4ο: Έγκριση πρότασης δωρεάς, εν όψει της Χριστουγεννιάτικης Περιόδου σε Κοινωφελή Ιδρύματα.

Θέμα5ο: Αιτήσεις πολιτών.

Θέμα6ο: Έγκριση παράτασης εργασιών έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Δρυού».

 Θέμα7ο : Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης μελέτης με αντικείμενο «Μελέτες αντλιοστασίων και δικτύων συλλογής και μεταφοράς λυμάτων προς τον ΒΙΟΚΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ για την αποχέτευση των Περιοχών ΚΑΛΑΜΙ και ΚΡΩΤΗΡΙ» και οριστική παραλαβή μελέτης.
Θέμα8ο : Καθορισμός αξίας πρόσθετων εργασιών για επεκτάσεις δικτύων Αμπελά -Υστέρνι - Καμάρι.

Θέμα9ο Έγκριση ορισμού επιτροπής χαρακτηρισμού εδαφών για την εκτέλεση του έργου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΕΞ. ΑΓ. ΥΠΑΚΟΗΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΞ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ» σύμφωνα με το άρθρο 151 του νόμου 4412/2016.

Θέμα10ο: Έγκριση μελέτης και όρων Διακήρυξης για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Έλεγχος, καθαρισμός και επισκευή εισροών αποχετευτικών αγωγών και πλήρης καθαρισμός αντλιοστασίων λυμάτων».

Θέμα11ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ για έργο «Κατασκευή Αποχέτευσης Περιφερειακού».

Θέμα12ο: Έγκριση Τιμολογιακής Πολιτικής της Δ.Ε.Υ.Α.Π. τους έτους 2022.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

 Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos