Πάρος: «Καλοκαίρι» μες το χειμώνα! Το αδιαχώρητο στο λιμάνι έφερε ο κατάπλους του «Blue Carrier 1» (Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2021 23:47

Δύο μέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και στο λιμάνι της Πάρου η κίνηση το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου θύμιζε καλοκαίρι.

Αιτία; Η άφιξη του cargo ship της εταιρείας Blue Star Ferries με το όνομα «Blue Carrier 1», το οποίο έχει μήκος 143 μ. και πλάτος 23μ. Μια άφιξη, που έβαλε στο λιμάνι «φωτιά» ζωηρεύοντας εντελώς ασυνήθιστα για την εποχή την κίνηση στην περιοχή!

Φορτηγά, νταλίκες, containers, προκάλεσαν ένα απίστευτο «σκηνικό» καθώς ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στα «σπλάχνα» του cargo ship με το διπλό γκαράζ , το οποίο μεταφέρει αποκλειστικά βαρέως τύπου οχήματα με εμπορεύματα.

Και μπορεί μεν το νησί να αδειάζει από κόσμο ενόψει των γιορτών, ο κατάπλους ωστόσο του «Blue Carrier 1», δημιούργησε την αίσθηση ότι η πρωτεύουσα της Πάρου «ζωντάνεψε» ξαφνικά και απίστευτα, «δυσανάλογα» με τη γενικότερη ηρεμία που επικρατεί στη χειμερινή εικόνα του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos