Πάρος: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της υποχώρησης του οδοστρώματος κοντά στο λιμάνι – Νέες τεχνικές εργασίες άμεσα

24 Δεκεμβρίου 2021 17:50

Ήταν τέλη καλοκαιριού όταν στην περιοχή του λιμανιού, κοντά στην πιάτσα των ταξί, είχε υποχωρήσει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ανοιχτεί μια λακκούβα επικίνδυνη για την ομαλή διέλευση οχημάτων και πεζών.

Η υποχώρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι κάτω από το οδόστρωμα περνά αγωγός όμβριων υδάτων ο οποίος διοχετεύει τα νερά της βροχής από την πλατεία Αλυγαριάς προς τη θάλασσα.

Πριν από ελάχιστους μήνες, για την καλύτερη και μόνιμη επισκευή του οδοστρώματος, μηχανήματα προέβησαν σε εκτεταμένη διάνοιξη της περιοχής από την πιάτσα των ταξί μέχρι τον ανεμόμυλο και στον καθαρισμό του αγωγού των όμβριων.

Πρόσφατα, οι τεχνικές εργασίες καθαρισμού του αγωγού και αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώθηκαν, και η λακκούβα που υπήρχε στο οδόστρωμα εξαιτίας της υποχώρησης κλείστηκε.

Νέα τεχνικά έργα όμως πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, μετά τις γιορτές, για τον καθαρισμό του αγωγού των όμβριων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, δηλαδή από τον ανεμόμυλο στο λιμάνι προς την παραλιακή οδό.

limani erga33

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos