Επανέρχεται ο Stan με νέα ανάρτηση σχετικά με την παρουσία του στο τροχαίο με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό

20 Ιανουαρίου 2022 15:55

Μια ανάρτηση του δημοφιλούς παριανού καλλιτέχνη Stan στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έρχεται να ρίξει φως και να δώσει νέα διάσταση σχετικά με την παρουσία του και τη βοήθεια που προσέφερε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού από τη μοιραία Ferrari.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Stan, τα λεγόμενα του οποίου επιβεβαιώνει και συγγενικό του πρόσωπο, ο ίδιος ήταν παρών στο σημείο του δυστυχήματος και αυθόρμητα συνέδραμε στη διάσωση και στον απεγκλωβισμό της Αθηνάς Κοντοπάνου.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται όπως υποστηρίζει από οπτικό υλικό και βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές στις οποίες ήδη ο Stan έχει δώσει κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης.

Στο μήνυμά του ο καλλιτέχνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος λέγοντας ότι κατανοεί τον πόνο τους ενώ προσθέτει ότι αυτό που αντίκρισε στο τραγικό τροχαίο δεν θα το ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos