Πάρος: Παραμυθένια "νύφη" του χιονιά ολόκληρο το νησί! Μοναδικές εικόνες!

24 Ιανουαρίου 2022 21:24

Η πυκνή χιονόπτωση από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου στο νησί της Πάρου, δημιούργησε εικόνες σπάνιας ομορφιάς! Χιονοσκέπαστα τοπία δίπλα στη θάλασσα, στην ύπαιθρο, σε χωριά και σοκάκια, έκαναν το νησί να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.

Ακόμα και οι βάρκες στις παραλίες καλύφθηκαν από ένα πάλλευκο, αφράτο στρώμα χιονιού που τράβηξε τα βλέμματα όσων τολμηρών αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βγήκαν να απολαύσουν τις χαρές του χιονιού!

Εντυπωσιακές σίγουρα ήταν οι εικόνες της Πάρου - "νύφης" στα κατάλευκα που δεν άφησαν ασυγκίνητους κατοίκους και επισκέπτες.
Τα όποια μικροπροβλήματα προκλήθηκαν με εγκλωβισμούς πολιτών στη νοτιοδυτική Πάρο επιλύθηκαν σύντομα αισίως, καθώς τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονταν επί ποδός.

Αυτό που έμεινε ήταν η ασυνήθιστη ομορφιά για το νησί η οποία συνοδεύτηκε από το σπάνιο φαινόμενο της "καπνισμένης" θάλασσας λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας της με την ψυχρή ατμόσφαιρα.

Η "άσπρη" μέρα για το νησί της Πάρου κύλησε γενικά ομαλά "ζωγραφίζοντας" ένα πανέμορφο χειμερινό σκηνικό που μάγεψε όσους είχαν τη σπάνια τύχη να το ζήσουν.

paros xionia78

paros xionia79

paros xionia80

paros xionia81

paros xionia82

paros xionia83

paros xionia84

paros xionia86

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos