Πάρος: Σχεδόν 12ωρη διακοπή ρεύματος στο νησί - Αποκαταστάθηκε η βλάβη της ΔΕΗ

26 Ιανουαρίου 2022 16:41

Μια ολόκληρη παγερή νύχτα, από τις 9 το βράδυ της Τρίτης 25 Ιανουαρίου έως το πρωί της Τετάρτης στις 8:30, έμειναν στο σκοτάδι οι Καμάρες λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ στη γραμμή 270 η οποία οφειλόταν σε καταστροφή μονωτήρων εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Η διακοπή ρεύματος αφορούσε μέρος της Νάουσας, την περιοχή Πρωτόργια, τα Λιβάδια Παροικία, την περιοχή Κρωτήρι μέχρι τιν Άγιο Φωκά.
Ωστόσο στη Νάουσα και την Παροικίας η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από περίπου τρεις ώρες. Στις Καμάρες το ρεύμα επανήλθε το πρωί της Τετάρτης.

Κατά την ώρα της διακοπής ρεύματος βρισκόταν σε εξέλιξη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία και διακόπηκε καθώς αρκετά μέλη του Δ.Σ δεν ήταν δυνατόν να μετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το πρόβλημα της βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ που βύθισε στο σκοτάδι τη βορειοδυτική Πάρο φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα της σωστής συντήρησης του, καθώς και το ζήτημα της έλλειψης τεχνικού προσωπικού για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών όπου αυτές παρουσιάζονται στα νησιά Πάρου και Αντιπάρου.
Να σημειωθεί ότι το ελάχιστο τεχνικό προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ Πάρου και συγκεκριμένα 3 εναεριτών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (την ώρα της διακοπής χιόνιζε), να διατηρήσει το δίκτυο σε λειτουργία.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει αποσταλεί και επιστολή διαμαρτυρίας από το Δήμαρχο Πάρου προς τους αρμοδίους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos