Ο Νίκος Σαρρής, πρόεδρος του ΑΟ Πάρου, μιλά για τους στόχους της ομάδας

05 Φεβρουαρίου 2022 21:25

Ο πρόεδρος του ΑΟ Πάρου μίλησε για το μέλλον της ομάδας. Ευχαρίστησε έναν-έναν ξεχωριστά τους ανθρώπους που βοηθούν στη διοίκηση και αναφέρθηκε στην συνεργασία μεταξύ των Παριανών ομάδων, ενώ ξεκαθάρισε πως αν του χρόνου δεν διεξαχθεί πρωτάθλημα Κ18 και δεν υπάρξει άλλη συνεργασία, τότε ο ΑΟ Πάρου θα κατεβάσει ομάδα στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν από όλα θέλω να αναφερθώ και να εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που βοηθούν το σύλλογο είτε σαν έφοροι, είτε σαν προπονητές, ακόμη στους γονείς και σε όσους δεν αρνούνται ποτέ όποια βοήθεια τους ζητάμε.

Στο ποδόσφαιρο τους προπονητές μας Δ.Τριανταφυλλάκο, Β.Ανδριέλλο, Β.Καμπάση και τους εφόρους Κ.Τσαντάνη, Φ. Μπαρμπαρή, Ν. Μουζακίτη.

Στο μπάσκετ τους προπονητές Θ.Καζακίδη, Γ.Ζαμπακόλια, Χ.Βαγιόπουλο, τους εφόρους Κ.Κανά, Ι.Μουζάκου και τον ταμία μας Μ. Αραβαντινός.

Επίσης τον αντιπρόεδρο Α.Λάμπρου για τη συνολική προσφορά του.

Ο στίβος με εφόρους τους Π.Ιορδάνης, Μ.Ανδαβόγλου, Ν. Μονδρέα, και προπονητές τη Μ. Τσουκνίδα που πλαισιώνεται από Π. Μπαρμπαρίγο.

Στο βόλει την προπονήτρια Μ.Λακταρίδου και τον έφορο Γ.Αρκουλή. Επίσης στον Φ. Βιδάλη που στέκεται πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

Στην κολύμβηση την προπονήτρια μας Ξ. Κανελλοπούλου.

Με την βοήθεια των γονέων θέλουμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο τα τμήματα μας και να συνεχίσουμε την παράδοση του συλλόγου, όπως την δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις και οι έφοροι των τμημάτων μας.

Επίσης επιδιώκουμε την συνεργασία με όλες τις ομάδες των Κυκλάδων και φυσικά του νησιού μας πάντα με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Προσπαθούμε για την καλύτερη λειτουργία και τη βέλτιστη χρήση του γηπέδου από όλους.

Σε ότι αφορά τις συζητήσεις για τη δημιουργία δεύτερης ομάδας στο νησί, είμαστε υπέρ της συνεργασίας και του διαλόγου .Εάν του χρόνου δεν γίνει το πρωτάθλημα στην Κ18 και δεν καταλήξουμε σε συμφωνία ο ΑΟ Πάρου, που έχει πολλά παιδιά σε αυτήν την ηλικία, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Φυσικά δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε όποιον αθλητή θελήσει να αγωνιστεί στην ΑΕ Πάρου και θα προσπαθήσουμε να βρεθεί η λύση στο θέμα αυτό.

Κλείνοντας θέλω ξανά πάλι να ευχαριστήσω όλους όσοι βοηθούν το σύλλογο μας, επίσης την ΚΔΕΠΑΠ και το Δήμο Πάρου όπως και να καλέσω όλους τους Παριανούς να σταθούν δίπλα στον αθλητισμό που είναι πολύ σημαντικός για τη νεολαία μας»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos