Πάρος: Τεχνικές εργασίες καθαρισμού του υπόγειου αγωγού όμβριων υδάτων στην περιοχή του λιμανιού

06 Φεβρουαρίου 2022 19:28

Από τις αρχές του φθινοπώρου, με αφορμή την υποχώρηση που είχε σημειωθεί στο οδόστρωμα στην περιοχή του λιμανιού κοντά στην πιάτσα των ταξί εξαιτίας της υπόγειας διέλευσης αγωγού όμβρων υδάτων, μια σειρά από τεχνικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν που αφορούσαν στον καθαρισμό του αγωγού και στην αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Σημειώνεται, ότι για την καλύτερη και μόνιμη επισκευή του οδοστρώματος, μηχανήματα προέβησαν σε εκτεταμένη διάνοιξη της περιοχής από την πιάτσα των ταξί μέχρι τον ανεμόμυλο, προκειμένου να καθαρίσουν τον υπόγειο αγωγό ο οποίος διοχετεύει τα νερά της βροχής από την πλατεία της Αλυγαριάς προς τη θάλασσα.

Ένα περίπου μήνα πριν, οι τεχνικές εργασίες καθαρισμού του αγωγού και αποκατάστασης του οδοστρώματος στο κομμάτι απο την πιάτσα των ταξί μέχρι τον ανεμόμυλο ολοκληρώθηκαν και η λακκούβα που υπήρχε εξαιτίας της υποχώρησης κλείστηκε.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη το υπόλοιπο τμήμα του έργου κατά μήκος της ίδιας οδού. Τεχνικές εργασίες καθαρισμού του υπόγειου αγωγού όμβριων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, δηλαδή από τον ανεμόμυλο στο λιμάνι προς την παραλιακή οδό, εκτελούνται αυτή την περίοδο.

erga;limani56

erga;limani59

erga;limani60

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos