Πάρος: Προμηνύεται “θερμό” τουριστικά καλοκαίρι!

22 Φεβρουαρίου 2022 14:43

Μπορεί προσωρινά να πάτησαν “φρένο” οι τουριστικές αφίξεις στην Πάρο το καλοκαίρι του 2021 και πολύ περισσότερο του 2020, εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας , ωστόσο τα προμηνύματα για τη σεζόν 2022 πριν καλά – καλά ο χειμώνας εκπνεύσει, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά!

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία των τουριστικών κρατήσεων σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους του τουρισμού στο νησί, η φετινή θερινή σεζόν ενδέχεται να ξεπεράσει σε επισκέπτες ακόμα και τη χρονιά ρεκόρ από πλευράς μεγέθους τουριστικών εισροών που ήταν το 2019!

Αν και νωρίς, όπως προειπώθηκε, οι κρατήσεις εμφανίζονται αρκετά αυξημένες ήδη από τώρα.
Στο γεγονός αυτό αναμφίβολα έχει συμβάλλει το ότι αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με την πανδημία κάτι που καθιστά πιο εύκολο τον προγραμματισμό για ταξίδια.

Μια μία εξάλλου οι χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, αίρουν τους υγειονομικούς περιορισμούς και η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με το μεγάλο ενδιαφέρον του παγκόσμιου τουριστικού κοινού για τα Ελληνικά νησιά τα οποία πολυδιαφημίστηκαν τα τελευταία χρόνια μέσα από πλήθος δημοσιευμάτων όλων των ειδών, φέρνει χαμόγελα στους επαγγελματίες πολλοί εκ των οποίων και με βάση τις κρατήσεις τους, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν προετοιμασίες για την επερχόμενη σεζόν.

Το κλίμα που επικρατεί είναι αισιόδοξο και εκτός απροόπτου ή αστάθμητων παραγόντων που δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να προβλεφθούν, διαφαίνεται ότι η θερινή περίοδος του 2022 θα υπερκαλύψει την κάμψη των δύο προηγούμενων ετών και μάλιστα θα αποδειχτεί όπως λένε οι πλέον αισιόδοξοι, μακράν η καλύτερη εδώ και πολλά χρόνια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos