Πάρος – Μύκονος: A.M.A Selections - H εξελιγμένη Airbnb για χλιδάτες διακοπές σε υπερπολυτελείς βίλες

15 Μαρτίου 2022 17:45

Η πλατφόρμα Αirbnb εισέβαλε δυναμικά στην παγκόσμια τουριστική διαδικτυακή αγορά και με motto το «περιηγηθείτε και κάντε κράτηση» έδωσε λύση σε εκατομμύρια υποψήφιους τουρίστες που έψαχναν value for money κατάλυμα σε διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς του πλανήτη.

Όμως το συγκεκριμένο, για πολλούς παρωχημένο μοντέλο, έρχεται να επισκιάσει μια νέα, εξελιγμένη πλατφόρμα κρατήσεων, που μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο με σκοπό να καλύψει μια special ομάδα τουριστών που ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιου τουρισμού και διαθέτει «βαρύ πορτοφόλι», υψηλές απαιτήσεις και ακριβά, αν όχι εξεζητημένα γούστα πολυτέλειας.

Πρόκειται για την πλατφόρμα A.M.A. Selections, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014 προσφέροντας βραχυχρόνιες μισθώσεις πολυτελών σπιτιών σε δημοφιλείς προορισμούς.

Πρόσφατα μάλιστα, η A.MA. Selections, διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με την προσθήκη νέων προορισμών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Πάρος και η Μύκονος. Προσφέρει στους «πολυτελείς» ταξιδιώτες περισσότερα από 1.000 σπίτια και βίλες, σε πάνω από 100 προορισμούς της Ευρώπης.

Η Α.Μ.Α Selections πρόκειται να λανσάρει τη νέα της πλατφόρμα τον Απρίλιο του 2022 και θα είναι διαθέσιμη για κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν του 2022.

Δημιουργήθηκε έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη εξειδικευμένης τεχνολογίας και θα ενσωματώσει έναν προηγμένο πίνακα ελέγχου χρήστη, προσαρμοσμένο δρομολόγιο ταξιδιού, ψηφιακό θυρωρείο και πολλά άλλα.

«Πάνω από το 70% των επισκεπτών μας κάνουν κράτηση για πρόσθετες υπηρεσίες κατά τη διαμονή τους και σε αυτές αντιστοιχεί μεγάλο μερίδιο των συνολικών δαπανών τους, επομένως είναι σημαντικό να παρέχουμε μια απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη λύση που υπερβαίνει τη συμβατική προσφορά ενοικίασης βίλας» δήλωσε ο συνιδρυτής της Α.M.A. Selections Mariek Anselme

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos