Πάρος: Χιόνισε στα ορεινά του νησιού! Η εξέλιξη της κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες…

20 Μαρτίου 2022 17:36

Με ένα απρόσμενο θέαμα, για άλλη μία φορά μέσα στο φετινό χειμώνα, ήρθαν οι κάτοικοι της Πάρου που έχουν θέα στα ορεινά του νησιού.

Αυτή τη φορά αντίκρισαν μέσα στην άνοιξη Μαρτιάτικο χιόνι το οποίο έπεσε από το βράδυ του Σαββάτου 19/3 μέχρι το πρωί της Κυριακής, και είχε ως αποτέλεσμα οι κορυφές του νησιού να πασπαλιστούν από ένα λευκό πέπλο χιονόστρωσης το οποίο ομόρφυνε το νησιώτικο τοπίο!

Η καιρική παραδοξότητα της… ανοιξιάτικης κακοκαιρίας που είχε πολλά χρόνια να συμβεί στο νησί το οποίο φέτος «χόρτασε» χιόνι, θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με νέα φαινόμενα.

xionia02 20 03 22

Κύριο χαρακτηριστικό θα είναι ο βροχερός καιρός αλλά και οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ. Από την Τρίτη το βράδυ ωστόσο η έντασή τους θα μειωθεί σε 6 μποφόρ μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 23/3 όταν και πάλι οι βοριάδες θα ενισχυθούν σε 8 μποφόρ και με τη ίδια ένταση θα πνέουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαρτίου.

Από την Παρασκευή 25/3 αναμένεται βελτίωση του καιρού και έλευση της άνοιξης…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos