Συλλήψεις στις Κυκλάδες

08 Απριλίου 2022 15:58

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 07-04-2022 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο στη Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ελβετία.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Νάξο Την 07-04-2022 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 07-04-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο Την 08-04-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos