Λίθινοι αναβαθμοί στον Καβουροπόταμο της Πάρου

11 Απριλίου 2022 15:35

Το WWFΕλλάς, το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA), το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας (ΙΝΣΠΕΕ), ο Δήμος Πάρου και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάρου (ΔΕΥΑΠ)με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Πάρου και

τουΠεριοδεύοντος Εργαστηρίου για τις Παραδοσιακές Τεχνικές Δόμησης ‘Μπουλούκι’ διοργανώνουν την Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, στις 18.00, στην αίθουσα του Αρχίλοχου (Παροικιά)την εκδήλωση με θέμα:

Λίθινοι αναβαθμοί στον Καβουροπόταμο της Πάρου

Μια πράσινη υποδομή που μπορεί να συμβάλει τοπικά στον εμπλουτισμό των υδατικών πόρων και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:
18:00 Προσέλευση
18:20 Εισαγωγή, χαιρετισμοί
18:30 Κύθηρα. Μια σύντομη αναδρομή στις «δέσεις» των Κυθήρων. Νίκος Γεωργιάδης (MedINA)
18:45 Λίθινοι αναβαθμοί στον Καβουροπόταμο της Πάρου. Παρουσίαση των προγραμματισμένων δράσεων. Θάνος Γιαννακάκης (WWFΕλλάς)
19:00 Τεχνικές δόμησης και υλικά για την κατασκευή μικρών φραγμάτων σε ρέματα και χειμάρρους. Η περίπτωση του Καβουροπόταμου στην Πάρο. Γρηγόρης Κουτρόπουλος & Παναγιώτης Κωστούλας (Μπουλούκι)
19:20 Συζήτηση-ερωτήσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos