Πάρος: Ασφυκτικά γεμάτο το πλοίο από Πειραιά- Σχεδόν άδειασε στην Πάρο!

16 Απριλίου 2022 19:25

Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα έχει ήδη ξεκινήσει και σήμερα Σάββατο του Λαζάρου πολλοί είναι εκείνοι που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ μη θέλοντας να χάσουν ούτε μέρα από τις διακοπές τους.

Νωρίς το μεσημέρι, κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου το πλοίο Blue Star Delos προερχόμενο από Πειραιά. Ήταν ασφυκτικά γεμάτο σε πληρότητα και όπως ήταν αναμενόμενο οι περισσότεροι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν στην Πάρο. Από τα 2.300 άτομα της χωρητικότητάς του, πάνω από 900 είχαν ως προορισμό το νησί!

Όπως ήταν φυσικό το αδιαχώρητο σημειώθηκε στο λιμάνι με αποβιβασθέντες και οχήματα να εξέρχονται μαζικά από το πλοίο και να πλημμυρίζουν το χώρο!

Πρεμιέρα λοιπόν εξόδου με τον κόσμο που φθάνει στην Πάρο να αγγίζει τα χίλια περίπου άτομα σε ένα μόνο πλοίο της γραμμής και έπεται συνέχεια…

Ακόμη η Μεγάλη Εβδομάδα μέσα στην οποία παραδοσιακά οι περισσότεροι ταξιδεύουν, δεν έχει μπει, ωστόσο το νησί πήρε μια «πρόγευση» από κοσμοπλημμύρα ήδη το Σάββατο του Λαζάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλοία που αναμένεται να καταπλεύσουν όλες τις προσεχείς ημέρες θα είναι γεμάτα, τα εισιτήρια είναι δυσεύρετα και τα έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια δύσκολα καλύπτουν τη μεγάλη ζήτηση.

limani pasxa01 22

limani pasxa02 22

limani pasxa04 22

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos