Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

27 Μαϊος 2022 17:06

Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε έκτακτη συνεδρίαση.

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Καλείσθε την 30η Μαΐου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00 π.μ. σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δια περιφοράς για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Λήψη απόφασης για αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εργαζομένων ΙΔΟΧ –covid-19 κατά Δήμου Πάρου, με την οποία ζητούν να αποδέχεται ο Δήμος Πάρου τις υπηρεσίες τους μετά τη λήξη σύμβασης εργασίας τους με το Δήμο Πάρου.

Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχει καταληκτική προθεσμία, 31-05-2022 για να συζητηθεί το θέμα.
Χρόνος λήξης της συνεδρίασης ώρα 11:00π.μ.

Κάθε μέλος καλείται να ψηφίσει εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος διεξαγωγής της συνεδρίασης για το έκτακτο της συνεδρίασης και για το ανωτέρω θέμα μέσω e-mail και την αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos