Πάρος: To μπλε «στολίδι» της πλωτής πολυτέλειας δεν πέρασε απαρατήρητο – Το κρουαζιερόπλοιο Azamara στο νησί…

28 Μαϊος 2022 17:05

Ένα εντυπωσιακότατο μπλε «στολίδι» των θαλασσών, ένα πολυτελές μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που μαγνήτισε τα βλέμματα, το Azamara, κατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου στην Παροικία.

Το πλοίο έχει ναυπηγηθεί το 2000, με μήκος 181 μ. και πλάτος 25.46 μ και στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα με σταθμό την Πάρο φιλοξενεί κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς τουρίστες που φθάνουν τα 530 άτομα. Το πλωτό, όμορφο «παλάτι» έφθασε στο νησί στις 7 το πρωί και αναχώρησε στις 4 το απόγευμα.με προορισμό το λιμάνι του Βόλου και εκτιμώμενη ώρα άφιξης στς 06:30 το πρωί της Κυριακής 29/05.

azamara 02

Οι τουρίστες του αποβιβάστηκαν με τάξη και περιηγήθηκαν την Πάρο επισκεπτόμενοι όμορφα σημεία ενδιαφέροντος. Μάλιστα, γευμάτισαν σε εστιατόρια της Παροικίας, επιθυμώντας να γευτούν παραδοσιακές σπεσιαλιτέ του νησιού φτιαγμένες με τοπικά προϊόντα.

Κατόπιν, επέστρεψαν στους άνετους χώρους του κρουαζιερόπλοιου που διαθέτει πολυτελείς καμπίνες και σαλόνια αλλά και χώρους διασκέδασης όπως καζίνο, και σε λίγο το πλοίο απέπλευσε για τους επόμενους σταθμούς της κρουαζιέρας του.

Ανήκει στην εταιρεία Azamara Club Cruises και πρακτορεύεται από το γραφείο Σαντοριναίος Travel.

azamara 03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos