Πάρος: Με… αεροπλάνα και βαπόρια οι τουρίστες εκτόξευσαν την κίνηση στο νησί το Μάιο!

11 Ιουνίου 2022 17:52

Εντυπωσιακό το ποσοστό ανόδου συγκριτικά με το 2019

Τα στατιστικά αριθμητικά στοιχεία του Λιμεναρχείου και του Αεροδρομίου του νησιού είναι αδιάψευστα τεκμήρια της κίνησης προς την Πάρο.

Ο τελευταίος μήνα της άνοιξης, ο Μάιος, παρήλθε, επιφυλάσσοντας μια θετικότατη έκπληξη σχετικά με τις συνολικές αφίξεις επισκεπτών στο νησί από αέρος και δια θαλάσσης.

Οι αφίξεις αυτές, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές, παρουσίασαν τον Μάιο του 2022 αύξηση 15% σε σχέση με το έτος 2019, μια χρονιά – ορόσημο για τον τουρισμό ο οποίος «απογειώθηκε» μετά από πολλά έτη πριν φυσικά ενσκήψει η πανδημία.

Συνολικά τώρα σε αριθμούς, 59.589 άτομα έφθασαν στην Πάρο το φετινό Μάιο, έναντι 51.835 που είχαν φθάσει τον Μάιο του 2019.

Επομένως, τα προμηνύματα για την θερινή τουριστική σεζόν είναι κάτι παραπάνω από θετικά, διαφαίνεται ήδη η τάση του κόσμου να ταξιδέψει μετά από δύο χρόνια περιορισμών, και φυσικά εκτός απροόπτου η τάση αυτή μένει να ενισχυθεί το φετινό καλοκαίρι που όπως όλα δείχνουν οι αφίξεις θα ξεπεράσουν τη μέχρι στιγμής χρονιά - σταθμό για την τουριστική κίνηση, δηλαδή το 2019

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos