Πάρος – Αντίπαρος: Ερωτευμένος με τα δύο νησιά ο σταρ του Χόλυγουντ Μάθιου Μακόνεχι! Βρίσκεται εδώ για οικογενειακές διακοπές…

15 Ιουνίου 2022 01:03

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Χόλυγουντ Μάθιου Μακόνεχι «ψηφίζει» Πάρο και Αντίπαρο για τις διακοπές του!

Δηλώνει ερωτευμένος με τις ομορφιές τους και μάλιστα το 2018, μιλώντας σε μεγάλο Αμερικανικό δίκτυο χαρακτήρισε την Αντίπαρο φιλόξενο παράδεισο επί γης!

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός, ότι τη Δευτέρα 13 Ιουνίου έφθασε μαζί με την σύζυγό του Καμίλα Άλβες και τα τρία παιδιά τους με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Πάρο και κατόπιν μετέβη στον παράδεισό του, την Αντίπαρο, για οικογενειακές διακοπές.

Ξετρελαμένος με το μικρό νησί που το είχε επισκεφθεί και 4 χρόνια πριν συναντώντας εκεί τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, όπως τότε είχε δηλώσει, παρέτεινε τις μέρες των διακοπών του για να απολαύσει περισσότερο τον πανέμορφο τόπο!

Τώρα επιστρέφοντας οικογενειακώς, κάνει τις βουτιές του εκεί και χαίρεται τον ήλιο, την υπέροχη θάλασσα και το εκπληκτικό τοπίο για τα οποία έχει μιλήσει με τα θερμότερα λόγια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos