Αντίπαρος: Διακοπές στο νησί απολαμβάνει ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλυγουντ!

17 Ιουνίου 2022 15:59

Σε μικρό… Χόλυγουντ τείνει να μετατραπεί η όμορφη Αντίπαρος αφού δεν είναι λίγοι οι διάσημοι αστέρες που κάθε καλοκαίρι την προτιμούν για διακοπές.

Μετά τους Τόμ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, Μάθιου Μακόνεχι και Καμίλα Άλβα και τόσους άλλους, άλλο ένα λαμπερό ζευγάρι της Χολυγουντιανής show biz «ψήφισε» Αντίπαρο.

Πρόκειται για τους ηθοποιούς Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ οι οποίοι μαζί με τις δύο κόρες τους, απολαμβάνουν αυτές τις μέρες την ομορφιά και την ηρεμία του μικρού νησιού.

Η κούκλα Μέντες Κουβανικής καταγωγής που έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές μια από τις πιο σέξι Αμερικανίδες ηθοποιούς και ο σούπερ γοητευτικός Γκόσλινγκ βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Α΄αντρικού ρόλου για την ταινία La La Land, όσο κι αν προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι δεν το κατάφεραν.

Εθεάθησαν να βολτάρουν στα σοκάκια πιασμένοι χέρι – χέρι, ντυμένοι απλά, και μάλιστα ο Γκόσλινγκ φορούσε καπέλο καθώς τα μαλλιά του είναι βαμμένα πλατινέ για τις ανάγκες του νέου του ρόλου ως Ken στην ταινία Barbie. Οι ίδιοι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, ωστόσο ο φακός αποτύπωσε τη χαλαρή τους βόλτα.

Με πληροφορίες από Myknos live TV

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos