Τηλέφωνα κλήσης ασθενοφόρου στην Πάρο

17 Ιουνίου 2022 19:17

Για αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα τηλέφωνα για την κλήση ασθενοφόρου στην περιοχή της Πάρου είναι τα ακόλουθα:

  1. Το απευθείας τηλέφωνο του ΕΚΑΒ Πάρου 2284052597. Αποτελεί τον ταχύτερο τρόπο επικοινωνίας. Όταν το ΕΚΑΒ βρίσκεται ήδη σε περιστατικό, το συγκεκριμένο τηλέφωνο εκτρέπεται στο υπηρεσιακό κινητό το οποίο διαθέτουν μαζί τους οι διασώστες
  2. Ο ενιαίος Ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης 112. Στο παρών νούμερο μπορεί να επικοινωνήσει κανείς απολύτως δωρεάν ακόμη και χωρίς κάρτα simή ελεύθερο χρόνο ομιλίας. Οι υπάλληλοι του 112 θα φέρουν σε επαφή το ΕΚΑΒ Πάρου με τον καλούντα.

Καλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να μην τηλεφωνούν στο 166 (το οποίο εκτρέπεται εκτός Πάρου σε αναρμόδιες υπηρεσίες όπως τα Νοσοκομεία Σύρου και Νάξου) ούτε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου. Στην τελευταία περίπτωση, ο εργαζόμενος του ΚΥ που θα απαντήσει το τηλέφωνο, απλά θα παραπέμψει στα δύο πιο πάνω τηλέφωνα για απευθείας επικοινωνία του καλούντα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ Πάρου, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Από την Διοίκηση του Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos