Πάρος – Κυκλάδες: «Έρχεται» ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού – Καυτό δεκαήμερο με… αντίδοτο τις βουτιές!

20 Ιουνίου 2022 18:41

Είναι γεγονός ότι μετά από μια περίοδο καιρικής αστάθειας με χαμηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες στα νησιά των Κυκλάδων, πλησιάζει ολοταχώς το πρώτο κύμα καύσωνα του φετινού καλοκαιριού που θα επηρεάσει και τα νησιά.

Σταδιακά, κι από λίγο κάθε μέρα, το θερμόμετρο θα ανεβαίνει αρχής γενομένης από την Τρίτη 21 Ιουνίου. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, θα είναι το προοίμιο για ότι θα ακολουθήσει καθώς το τριήμερο Τετάρτη – Παρασκευή η ζέστη θα κορυφωθεί. Στην ηπειρωτική Ελλάδα το θερμόμετρο, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, θα δείξει 40 – 41 βαθμούς κελσίου, ενώ στις Κυκλάδες περίπου 32 – 36.

Ανάσα προβλέπεται από το Σάββατο και την Κυριακή οπότε και η θερμοκρασία στα νησιά θα πέσει κατά 2 – 3 βαθμούς. Ωστόσο ο ζεστός καιρός θα διατηρηθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Οι τυχεροί που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις Κυκλάδες, φαίνεται ότι θα νιώσουν λιγότερο την ζέστη. Με βουτιές στα κρυστάλλινα νερά των νησιών, θα βρουν σίγουρα το «αντίδοτο» στις καυτές μέρες που έρχονται…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos