Πάρος: Αρχές Ιουλίου όπως…. μέσα Αυγούστου! «Ορδές» ξεχύνονται από τα καράβια - «Βουλιάζει» το νησί από κόσμο…(Βίντεο)

08 Ιουλίου 2022 16:22

Αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι στην Πάρο είναι πρωτοφανές. Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, κι όμως, η κίνηση στο νησί θυμίζει τουριστική κορύφωση του Αυγούστου! Δεν κάνουμε λάθος, ούτε είναι υποκειμενική η αίσθηση ότι το λιμάνι, τα σοκάκια, τα ΚΤΕΛ, οι παραλίες, οι οικισμοί, τα πάντα όλα, πλημμυρίζουν από κόσμο!

Έρχονται και τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου και του Αεροδρομίου του νησιού που επιβεβαιώνουν ότι φέτος, μέχρι στιγμής, ο αριθμός των επισκεπτών στην Πάρο ξεπερνάει κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά, ακόμη και τη χρονιά ορόσημο 2019.

Η κοσμοπλημμύρα στο λιμάνι αλλά και στην περιοχή γύρω από αυτό, είναι τεράστια. «Ορδές» ξεχύνονται από τα πλοία σε κάθε κατάπλου με το τεράστιο ανθρωπομάνι και την κίνηση να χτυπάνε «κόκκινο»!

«Βουλιάζει» φέτος το νησί από τουρίστες, κι ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών παραδοσιακά, δεν έχει ακόμα έρθει!

{https://www.youtube.com/watch?v=jws2-5ceJ6s}

limani2 ioulios 22

@parianostypos Φέτος το καλοκαιρι στην Πάρο ...#παρος #νησια #summeè #greece #foryou ♬ Something Good - Ellen Once Again

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos