Πάρος: H Ευρώπη «φλέγεται» το νησί «δροσίζεται»! Άλλος Θεός «κυβερνά» τον καιρό στο Αιγαίο… (Βίντεο)

19 Ιουλίου 2022 17:44

Σε κλοιό καύσωνα βρίσκονται εδώ και μέρες πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, εντελώς ασυνήθιστες στα 40άρια που χτυπά εκεί ο υδράργυρος.

Κι ενώ ένα μεγάλο μέρος της γηραιάς ηπείρου «φλέγεται» από τις απρόσμενα υψηλές θερμοκρασίες, την ίδια στιγμή στο Αιγαίο περιλαμβανομένης και της Πάρου, η φρεσκαδούρα του καιρού καλά κρατεί!

Ισχυροί βοριάδες εντάσεως 8 μποφόρ, ρίχνουν τον υδράργυρο με αποτέλεσμα να επικρατεί στο νησί δροσιά και νωρίς το πρωί ακόμα και ψύχρα. Ειδικά στη Νάουσα που βρίσκεται στο «μάτι» του βοριά λόγω γεωγραφικής θέσης, η δροσερή ατμόσφαιρα είναι αισθητή και μάλιστα, ορισμένες ώρες της ημέρας, η ψύχρα είναι τέτοια που χρειάζεται ελαφρύ μπουφάν ή ζακέτα!

{https://www.youtube.com/watch?v=YSoppLlFUxE}

abelas 24

Μέχρι στιγμής πάντως, το καλοκαίρι στην Πάρο δεν έχει δείξει τα «πύρινα» βέλη του. Ο καιρός είναι ευχάριστος και η ανυπόφορη ζέστη που «λιώνει» την Ευρώπη μοιάζει για το νησί μια μακρινή κατάσταση που δεν το έχει αγγίξει!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos