Πάρος- Λάκης Γαβαλάς: «Στο νησί περνάω τέλεια με την υπέροχη κουζίνα και την υπέροχη παραλία…»!

23 Ιουλίου 2022 19:53

Παλαιότερα δήλωνε λάτρης της Μυκόνου, αποτελώντας κάθε καλοκαίρι μια από τις πιο glamorous εκεί παρουσίες, καθώς διέθετε εξοχική κατοικία.

Τα τελευταία χρόνια όμως, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, «απαρνήθηκε» το νησί των Ανέμων για χάρη της Πάρου που αποτελεί πια τον αγαπημένο του προορισμό.

Κάνοντας δηλώσεις στο περιοδικό Secret μίλησε για την παλιά και τη νέα του λατρεία, δηλαδή την Πάρο, εξηγώντας τους λόγους της προτίμησής του να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στο νησί.

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε μας στο ΤΙικ Τοκ

Όσον αφορά το σπίτι του στη Μύκονο ο ίδιος σχολίασε: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χέ…κα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για την νέα δύσκολη και απαιτητική σεζόν. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια, με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο. Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας κλείνοντας τις δηλώσεις του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos