Πάρος: Στο νησί με την κορούλα της η Έλενα Ασημακοπούλου – Ο χωρισμός με τον Μπρούνο Τσιρίλο και οι πόζες στο φακό…

25 Ιουλίου 2022 20:26

Ανάσες δροσιάς και ανανέωσης παίρνει η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου που περνά τις διακοπές της στην Πάρο μαζί την 12χρονη κορούλα της Μαρία – Ροζάρια, καρπό του έρωτά της με τον παλαίμαχο Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο.

Οι δύο πρώην σύζυγοι που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018, τράβηξαν όπως ανακοινώθηκε πριν από έναν περίπου μήνα διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, κι έτσι το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που βρίσκει την όμορφη ηθοποιό σε διακοπές χωρίς τον Μπρούνο.

Η Έλενα Ασημακοπούλου πριν ετοιμάσει τις αποσκευές της για την Πάρο, ανέμενε την επιστροφή της κόρης της από την Ιταλία όπου η μικρή πέρασε χρόνο με τον πατέρα της.

Γεμάτη ενέργεια και θετική διάθεση η ηθοποιός επανέρχεται φέτος μετά από χρόνια απουσίας στη μικρή οθόνη καθώς θα πάρει μέρος στη σειρά μυθοπλασίας του ΣΚΑΙ «Άγρια γη».

Οι πόζες με μπικίνι

 

Φανερά ανανεωμένη η Έλενα πόζαρε στον φακό με το μπικίνι της. Μιλώντας η ίδια για τον χωρισμό της με τον πατέρα του παιδιού της είχε πει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Asimakopoulou
Asimakopoulou1
Asimakopoulou2
Asimakopoulou3
Elena_kori1
Elena
 
 


protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos