Πάρος: Διεθνές προπονητικό κέντρο Ιστιοπλοϊας το νησί; – Η πρόταση προς την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας…

27 Ιουλίου 2022 16:31

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, διατύπωσε πρόταση προς την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σύμφωνα με την οποία προτείνει δύο περιοχές της Ελλάδας να γίνουν διεθνείς προπονητικοί χώροι του αθλήματος.

Ο ένας χώρος που προτείνεται είναι η Πάρος και συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου. Αυτός θα καλύπτει τη νότια Ελλάδα ενώ ο έτερος χώρος που θα προταθεί θα καλύπτει τη βόρεια χώρα.

Αν τελικά η πρόταση προς την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία γίνει αποδεκτή, η Πάρος θα μετατραπεί σε διεθνές προπονητικό κέντρο. Αυτό βεβαίως προϋποθέτει αναβάθμιση και επέκταση των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Π. ώστε αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο, από κάθε γωνιά του πλανήτη, όλες τις εποχές του χρόνου, να επισκέπτονται το νησί για να προπονηθούν, κάτι φυσικά που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της τοπική οικονομίας πέραν της τεράστιας προβολής του νησιού σε διεθνές επίπεδο.

nop egkatastaseis01

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos