Πάρος: Ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα – κρουαζιερόπλοια στον κόσμο κατέπλευσε στο νησί!

27 Ιουλίου 2022 18:27

Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό θαύμα ναυτικής κομψότητας και στιλ και ταυτόχρονα είναι ένα πολυτελές, άνετο κρουαζιερόπλοιο. Πρόκειται για το ιστιοφόρο - κρουαζιερόπλοιο Club Med 2, ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο που ανήκει στην γαλλική εταιρεία Club Med Cruises.

Κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου στις 8 το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου προερχόμενο από τη Σαντορίνη. Μεταφέρει 265 τουρίστες υψηλών βαλαντίων στην πλειοψηφία τους Γάλλους.

Με μήκος 184μ. και πλάτος 20μ. 5 κατάρτια με ύψος 50 μ. ο κάθε ιστός, το Club Med 2, αποτελεί από μόνο του πλωτό αξιοθέατο που μαγνητίζει τα βλέμματα. Διαθέτει 8 καταστρώματα, 2 πισίνες, γυμναστήριο και spa. Όλες του οι καμπίνες έχουν θέα τη θάλασσα και διαθέτει 211 μέλη πληρώματος.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο με μορφή ιστιοφόρου που παραπέμπει σε ονειρικά ταξίδια, θα αποπλεύσει από την Πάρο στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης με προορισμό τα Κύθηρα.

club med02

club med03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos